Jolanda

Jolanda

Pagina's

woensdag 10 juli 2013

Allemaal over


Inmiddels is duidelijk dat alle Farmer-kinderen zijn overgegaan. Fijn! Van de jongens wisten we het al natuurlijk en Jongste dochter is ook over naar de vierde, hetgeen ook niet echt een verrassing was maar als het officieel is, geeft dat een goed gevoel, niet in het laatst bij haarzelf natuurlijk. Ze moest zelfs even wennen aan het feit dat ze geen huiswerk meer heeft! Steeds had ze weer het gevoel dat ze nog moest checken of ze nog iets moest doen... Ze mag nu uitrusten. Hoewel, ze maakt gelijk al weer behoorlijk werkdagen bij iemand in de tuinbouw. De volgende weken is ze hiermee onder de pannen, maar ze wil nog wel een week echt vakantie vieren en gelijk heeft ze.
Middelste dochter hoopt in het nieuwe seizoen aan een MBO-opleiding te beginnen in deeltijd, dat is voor haar de meest geschikte oplossing. Aan het eind van de zomer is haar tijdelijke werk ten einde en moet ze nog wel een nieuw baantje vinden. Lastig in deze tijd, ik hoop dat het gaat lukken. Gelukkig is bij die opleiding die ze gaat doen (Schoevers) het niet noodzakelijk dat het gerelateerd werk is, hoewel dat voor haarzelf wel het fijnste zou zijn natuurlijk. Ze heeft dan ook al een behoorlijke ervaring op kantoor gehad. Maar ze is bereid om van alles aan te pakken.
Oudste dochter is over naar de tweede, bovendien, als verrassing, heeft ze haar Propedeuse behaald (P in the pocket, zoals ze dat dan zeggen). Dat is heel prettig, hoeft ze daar niet meer naar om te zien.
Zij gaat werken in de apotheek de komende weken en één dag in de week houdt ze vrij om haar vader te helpen op de boerderij, dat wil ze zelf zo.

Het zwembad staat hier opgezet, de jongens zitten er geregeld in, en de meiden vinden het ook heerlijk om een frisse duik te nemen na een zweterige werkdag!


Verder is er een tent gecreëerd met hulp van opa en oma, voor onze fantasierijke ventjes is dat geweldig.

9 opmerkingen:

 1. Lekker hè als ze het allemaal weer gehaald hebben. Sinds gisteren is het hier ook bekend dat ze allemaal door zijn. Maar de jongste moet nog wel anderhalve week naar school...terwijl de rest nu al heerlijk vakantie heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geeft een fijn gevoel als alle kinderen weer door kunnen naar het volgende school/studiejaar. Wij wisten het al iets eerder hier in het Brabantse.
  Zo'n zwembad lijkt me ook heerlijk, maar mijn kids zijn het ontgroeid, dus ik kan ook niet meer even afkoelen :(
  Groetjes,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Dat zal toch weer een hele opluchting zijn. Ik zit nog in de rats over mijn oude zoon en zijn eindexamen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och heerlijk een lekker zwembad. Als ik een grote tuin zou hebben dan.. Tsja heerlijk met dit weer. En heerlijk dat het vakantie is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oef! Weer een periode afgesloten en nu eindelijk: vakantie! Alles laten wegstromen. Zalig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk genieten nu van de vakantie! Gelukkig is het echt vakantieweer geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk dan kunnen ze nu genieten van een fijne vakantie. Dat moet jullie als ouders een goed gevoel geven. heerlijk met dat warme weer een duik in eigen zwembad.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fijn gevoel jullie kinderen gaan ervoor. Nu even genieten van de vakantie

  Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super! Allemaal toppertjes :-)

  Fijne vakantie allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...